Kapper Poppel

De kapper in Poppel kan je op heel veel verschillende manieren van dienst zijn. De term kapper in Poppel dekt wat dat betreft dan ook niet echt de lading. In feite heb je namelijk te maken met een shop, een kapsalon en een barbier in één. Dat wil zeggen dat iedereen terecht kan bij de beste kapsalon in Poppel en dat je er altijd zoekt wat je vindt. Dit geldt voor zowel de particulier als voor andere kappers.

Neem contact op

Er wordt gewerkt met een aantal exclusieve merken in Poppel

Opvallend is dat de kapper in Poppel werkt met een aantal exclusieve en kwalitatief uitstekende merken. Zo wordt exclusief gewerkt met merken als Tressa Watercolors en Tonsor1951. Dat laatste merk is een echte benchmark op het gebied van haarverzorging speciaal ontwikkeld voor de man. Dat is echter bepaald nog niet alles. Integendeel zelfs. Ook als je zoekt naar de merken Farmavita, Wahl, Moser, Special One Color van Trendy Hair, Evergreen, Depot Male Tools en ook Simply Zen van het bekende Zone Concept.

Bekijk de producten

Speciale login voor kappers

Zoals gesteld is de kapper in Poppel het adres voor zowel kappers en particuliere klanten. Kappers kunnen in het bezit komen van een speciale login om zo gebruik te kunnen maken van speciale kappersprijzen. Reden te meer dus om zaken te doen met de kapsalon in Poppel.

Registreer je hier als professional

Kom langs in de gezellige winkel van de kapper in Poppel

Je kunt natuurlijk ook altijd in de gezellige winkel in Poppel terecht voor de genoemde producten en voor nog heel erg veel andere producten. Je kunt je zowel als man en als vrouw meteen laten verwennen in de altijd gezellige salon of in de barbershop. In Poppel wordt altijd gewerkt volgens de allerlaatste trends en technieken. Op zoek naar de nieuwste haarmode? Dan is het erg verstandig om toch vooral te kiezen voor de specialisten van de kapper in Poppel. Daarmee is het hele verhaal nog niet verteld. De kapper in Poppel geeft namelijk ook trainingen en educatie voor kappers. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je prima terecht hier op de website. Check zeker ook de aanbiedingen die regelmatig op onze website te vinden zijn! En zo kunnen wij echt een zeer brede doelgroep van dienst zijn. En het mooie is dat je bij ons echt nooit de hoofdprijs hoeft te betalen voor kwalitatief uitstekende producten en minstens even goede diensten.

Maak een afspraak
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land