Kapsalon Poppel

Als er nou op één kapsalon de term veelzijdig van toepassing is, dan is dat wel op de kapsalon in Poppel. De kapsalon geldt als een shop, kapsalon en barbier in één. Om die reden wordt de kapsalon in Poppel dan ook druk bezocht door zowel de man als de vrouw, terwijl ook andere kappers er graag zaken komen doen. Zaken doen met de gespecialiseerde kapsalon in Poppel biedt eigenlijk alleen maar voordelen.

Neem contact op

Er wordt alleen met de beste en meest exclusieve merken gewerkt in Poppel

Opvallend is zeker dat de kapsalon in Poppel werkt met een aantal zeer hoogwaardige en exclusieve merken. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld het merk Tressa Watercolors en zeker ook Tonsor1951. Dit laatste merk staat bekend als dé specialist in het aanbieden van haarverzorgingsproducten voor de man die er graag verzorgd uit wil zien. Daarmee is echter nog bepaald niet alles gezegd Integendeel zelfs. Ook voor exclusieve merken als Farmavita, Wahl, Moser, Special One Color van Trendy Hair, Evergreen, Depot Male Tools en Simply Zen van Zone Concept ben je bij de specialist in Poppel altijd precies aan het juiste adres.

Bekijk de producten

Het is altijd goed toeven bij de kapsalon in Poppel

De kapsalon in Poppel is er zeker niet alleen voor mensen die zich graag een trendy haarstijl aan willen laten meten. Het is ook de geschikte partner voor andere kappers die in het bezit willen komen van producten van de al genoemde en zeer exclusieve merken. Via een speciale login kunnen kappers deze producten aanschaffen, en dat uiteraard voor een speciaal kapperstarief.

Ook zeker de specialist op het gebied van trainingen en educatie

Natuurlijk kun je de producten ook als particulier gewoon kopen in Poppel. Je stapt dan binnen bij een altijd zeer gemoedelijke salon die iedereen op zijn of haar wenken kan bedienen. Je vindt er producten om jezelf eens heerlijk te verwennen en er wordt in de salon uiteraard altijd gewerkt volgens de laatste trends en technieken. De nieuwste haarmode? De kapper in Poppel is daarvan altijd op de hoogte. Kapsalon Poppel staat ook al bekend om het aanbieden van trainingen en educatie. Als je daar graag meer over wilt weten, dan kun je voldoende informatie vinden op de website van deze zeer veelzijdige kapsalon. En zo kan dus echt iedereen terecht bij de kapsalon in Poppel. Je haalt er de beste producten en kunt er als man en vrouw terecht als er echt iets aan jouw haar gebeuren moet. Wees welkom!

Kom langs in de winkel
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land