Kapsalon Poppel

Ben je op zoek naar een kapsalon in Poppel? Bezoek dan Hairsupplies, de kapper in poppel! Op gebied van haarverzorging zijn wij van alle markten thuis en zorgen voor een verwenmoment tijdens je bezoek aan onze kapsalon. Ons professionele team staat dagelijks voor je klaar om te luisteren naar je wensen en behoeftes. We realiseren jouw wensen en behoeftes door gebruik te maken van de beste haarproducten op de markt. Maak snel een afspraak door te bellen naar 014-421628 of kom langs bij onze vestiging in Poppel.

Neem contact op

De beste haarproducten bij onze kapsalon in Poppel

Ben je op zoek naar een nieuwe look of wil je dat jouw kapsel weer zo strak was als een tijd geleden? Kom dan naar Hairsupplies, de kapsalon in Poppel! We maken gebruiken van hoogwaardige haarproducten om jouw look te perfectioneren. Je kunt ervan op aan dat je na elk bezoek aan onze kapsalon in Poppel wegloopt met een tevreden resultaat. We selecteren haarproducten op basis van kwaliteit en werking en houden de nieuwste trends en technieken constant in de gaten. Zo ben je verzekerd van een up-to-date catalogus zowel bij onze kapsalon in Poppel en online.

Bekijk ons aanbod aan producten

Zowel een barbier als een kapsalon in Poppel

Hairsupplies is naast een kapsalon ook een barbier. Mannen zijn voor een goede fade, een scheerbeurt of een klassieke barbercoupe bij ons aan het juiste adres! Als gespecialiseerd herenkapsalon zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en mannenmode en maken we gebruik van de beste producten. We maken uitsluitend gebruik van Tonsor 1951 producten. Denk bijvoorbeeld aan goede baardwax of een verzorgende baardolie. De producten van Tonsor 1951 zijn 100% gemaakt in Italië. In ons assortiment vind je ook producten van Depot The Male Tools en Amaro. Kom langs of bel voor een afspraak en wie weet zien we je snel in onze speciale barbercorner!

Ontdek de webshop van onze kapsalon in Poppel

Voor advies en haarproducten ben je uiteraard welkom bij onze kapsalon in Poppel. Maar zou je graag haarproducten willen bestellen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. We hebben een enorm breed assortiment haarproducten van alleen de beste merken. Ben je een kapper en wil je graag producten uit onze catalogus bestellen? Registreer je dan op onze website. Met een geldig btw-nummer kunnen wij jouw account omzetten naar professionele klant. Je krijgt dan ook onze speciale kappersprijzen te zien. Bij Hairsupplies is het allemaal mogelijk!

Bekijk de webshop
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land