Hair

haarverzorging
IN DEZE SECTIE VIND JE ALLES WAT MET DE WERELD VAN HAAR TE MAKEN HEEFT, OM DIE KLEINE GEBAREN DIE WE ELKE DAG MAKEN TE VERSTERKEN.

OM DE DAG GOED TE BEGINNEN HEBBEN WE GECREËERD: VERSTERKENDE SHAMPOO, HYDRATERENDE BODY SHOWER, MENTHOL CONDITIONER.
NATUURLIJKE PRODUCTEN WAARMEE JE HET GEVOEL HEBT JEZELF TE REGENEREREN, JE GOED TE VOELEN EN DE DAG OP DE BEST MOGELIJKE MANIER TE BEGINNEN.

WE HEBBEN ENKELE KNEEPJES VAN HET VAK, BEPAALDE PRODUCTEN, TOEGEVOEGD DIE WE IN ONZE KAPPERSZAKEN GEBRUIKEN OM HET HAAR TE DROGEN, IN MODEL TE BRENGEN EN OM SNEL EN GEMAKKELIJK UNIEKE KAPSELS TE CREËREN.

OOK DE STYLING, DAT WIL ZEGGEN WAXEN EN GELS, OM TE KIEZEN OP BASIS VAN DE STIJL DIE U WILT BEREIKEN.

EN ALS JE HET NODIG HEBT, VIND JE EEN VAN ONZE MUSTS: DE HAARVERLIESLIJN, WAARMEE WE DAGELIJKS HONDERDEN MANNEN CONCRETE, ZICHTBARE VOORDELEN BRENGEN.

WE DOEN DIT ALLES MET HET GROOTSTE RESPECT VOOR JE HAAR EN DE NATUUR DIE ONS OMRINGT: ELK TONSOR 1951-PRODUCT IS IN FEITE ZONDER PARABENEN, ZONDER SULFATEN.

VEEL VAN ONZE PRODUCTEN ZIJN VEGANISTISCH EN ZE ZIJN ALLEMAAL WATER-VEILIG ; WAT BETEKENT DAT SLECHTS EEN DERDE VAN HET WATER DAT NORMAAL WORDT GEBRUIKT IN DE GROOTSCHALIGE COSMETICA DETAILHANDEL, NODIG IS OM ZE TE ELIMINEREN.

JARENLANG HADDEN WE DE DROOM OM DICHTER BIJ HET MANNELIJKE PUBLIEK TE KOMEN, MET EEN OPRECHT PRODUCT, DICHT BIJ DE BEHOEFTEN VAN DE MAN, COHERENT EN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR HET UNIVERSUM DAT ONS OMRINGT.

WE HADDEN EEN DROOM, NU IS HET EEN PROJECT EN STAAT HET VOLLEDIG TOT UW BESCHIKKING.

"VOOR JOU GEMAAKT: VAN MAN TOT MAN"
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land