Nieuw merk "Special one color mask"

Met trots introduceren we een NIEUWE reeks kleurpigmentatie:

BLEACH & COLOR® COLOR PIGMENT en SPECIAL ONE COLOR® SEMI-PERMANENTE KLEURMASKERS.

Gemaakt in Italië

Een revolutionair eenstaps, high fashion haarkleursysteem. Van de kleur die je hebt tot de kleur die je wilt in één stap!
In tegenstelling tot andere ontkleuringsproducten, kan je met Bleach & Color ontkleuren en kleuren in 1 behandeling. Bleach & Color kan toegepast worden op natuurlijk en gekleurd haar, en kan tot 7 levels oplichten.Er zijn 3 hoofdcomponenten die bestaan uit:
  • Ontkleuren: bij het aanbrengen werkt bleach & color cream eerst als een ontkleuringsmiddel om de pigmenten die in het haar aanwezig zijn te verwijderen.
  • Inkleuren: zodra het haar op de juiste manier is opgelicht, begint Bleach & Color de nieuwe oxidatiebestendige pigmenten in het haar af te zetten.
  • Gecombineerd: de ontkleuring en inkleuring creëren een ideale omgeving voor de nieuwe kleurpigmenten om zich te hechten aan de pigmenten die in het haar achterblijven na het oplichten, terwijl de cuticula intact blijft, wat zorgt voor minimale schade aan het haar.
Hoe te gebruiken:
De mengverhouding is 1 deel developer en 1 deel Bleach & Color Cream.
Gebruik altijd de weegschaal voor de juiste verhouding, en meng het tot een gladde emulsie.
Voor Bleach & Color kan je de volgende developpers gebruiken: 20vol,30vol,40vol.
40 vol. word aangeraden bij eerder gekleurd haar, en bij een kleurhoogte 5.
Inwerktijd van de Bleach & Color cream is afhankelijk van de ondergrond, en het gewenste resultaat.
Gebruik bij het inzetten folie of meches(warmte bestendig), en pas een warmte station over de Bleach & Color Cream. Controleer na 10 - 15 minuten, of het gewenste resultaat al is bereikt, zoniet hervatten, en blijf elke 10 minuten controleren. Tot een maximum van 50 minunten inwerktijd.
Hierna de wartmebron verwijderen, en laat de kleuring nog een 15 minuten afkoelen zodat de kleurpigmenten zich nu kunnen vastzetten.
Hierna uitspoelen, en wassen.
Door middel van de Special One Color Masks, kan je met het gebruik van Bleach & Color cream een groot scala aan kleuren bereiken, welke ook thuis kan worden onderhouden met de de Special One Color Mask.
Na de toepassing van Bleach & Color Cream, kan je de kleur nog aanpassen met de Special One Color mask. Wens je dit, dan dien je na het uitspoelen van de Bleach & Color Cream geen conditoner te gebruiken, maar direct het Special One Color Mask.

Speciale One Color Semi permanent kleurmaskers kunnen worden gebruikt om een bestaande tint in het haar te versterken, of om de tint in ontkleurd haar te veranderen.
Creëer onbeperkte aantal kleuren door Special One Color-maskers samen te mengen om elke aangepaste tint te bekomen.
De 000 kleurmasker wordt gebruikt om intensere kleurmaskers te verdunnen en pastelkleuren te maken.

In tegenstelling tot andere direct dye kleuringen, bevatten Special One Color masks een speciaal alkalisch middel, waardoor de pigmenten de cuticula van het haar kunnen binnendringen en zich aan het haar hechten voor een langdurig resultaat.
Voor Special One Color mask is geen ontwikkelaar vereist. Kies bij het formuleren eenvoudig het gewenste kleurmasker en breng het rechtstreeks aan op het haar.

Hoe te gebruiken:
Kies je gewenste kleur(en). Als u meer dan 1 masker bij elkaar mengt, zorg er dan voor dat je goed mengt, voor een gelijkmatige kleurverdeling.
Pas het masker toe op voorgewassen, handdoekdroog haar. Laat gedurende 15 - 20 minuten intrekken, dan grondig uitspoelen, shampoo, en conditioneer het haar.
Voor een optimaal resultaat, gebruik op haar dat is behandeld met Bleach & Color Cream, of ontkleuring.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land