Kapsalon

Kapsalon

“Voor je haar, beauty & meer.”


“TO INSPIRE”


Bij Hairsupplies kun je niet alleen terecht voor de allerbeste haarcosmetica en tools. Je bent bij ons ook van harte welkom in onze kapsalon/ barbershop. Hier staan we garant voor een heerlijk verwenmoment en tijd voor jezelf.

Een andere look? Kijk dan eens bij ons in de spiegel en laat je verrassen in onze gemoedelijke kapsalon, hier werken wij volgens de laatste nieuwe trends, technieken en haarmode en met de beste producten voor je haar .Wij werken o.a. met Farmavita en Watercolors, voor de verzorging of kleuring van je haar. Voor onze heren werken wij met Tonsor1951, de absolute benchmark op het gebied van haarverzorging voor de man en Depot the Male Tools & Co.

Je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijk verzorgende shampoo, rijke conditioners & maskers, de beste stylingsproducten en tools voor je dagelijkse look van de beste merken, en altijd voorzien van een goed persoonlijk advies afgestemd op jouw haar en jouw wensen. Neem eens een kijkje in onze online catalogus om een beeld te krijgen van ons assortiment of om door een paar simpele klikken je bestelling te doen.

Kom snel langs of bel 014-421628 om een afspraak te maken in onze kapsalon.
Voor een verwenmomentje ben je aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze diensten klik op de verschillende menu's of neem een kijkje op onze site om een eerste indruk te krijgen van onze winkel.

Gertjan en Jilles
Team Hairsupplies.

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land