Kapsalon

Kapsalon

WELKOM @ HAIRSUPPLIES ONLINE
Voor je haar, beauty & meer.

To inspirate

Bij Hairsupplies kan je terecht voor allerlei haarcosmetica. Je kan bij ons terecht voor heerlijk verzorgende shampoo, rijkelijke conditioners & maskers, en de beste stylingsproducten voor je dagelijkse look en de beste merken. Tevens kan je ook bij ons terecht voor hairtools, haarverf en dat alles met een goed persoonlijk advies afgestemd op jouw haar en jouw wensen. Neem eens een kijkje in onze online catalogus om een beeld te krijgen van ons assortiment of om door een paar simpele klikken je bestelling te doen.

Een andere look? Kijk dan eens bij ons in de spiegel en laat je verwennen in de kapsalon, hier werken wij volgens de laatste nieuwe trends en met de beste producten voor je haar .Wij werken o.a. met Farmavita en Orofluido, voor de verzorging of kleuring van je haar. Voor onze heren werken wij met American Crew, en Depot the Male Tools & Co de absolute Nr. 1 herenhaarverzorgingslijnen op de wereldmarkt.

Ben je een kapsalon of ambulant kapper dan kan je eventueel via ons extra voordelig inkopen, met je BTW-nummer en KvK-inschrijving, en meer heb je niet nodig. Wij leveren in heel Nederland en België zonder minimale aantallen af te hoeven nemen. Wij rekenen altijd de voordeligst mogelijke verzendkosten.

Kom snel eens langs of bel 014-421628 om een afspraak te maken in onze kapsalon.
Voor een verwenmomentje ben je aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze diensten klik op de verschillende menu's of neem een kijkje bij de foto's om een eerste indruk te krijgen van onze winkel.

Jilles & Gertjan
Hairsupplies.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land