Depot Male Tools

Depot Male Tools

Een ding is zeker. Als je zaken gaat doen met de kapsalon in Poppel, dan krijg je altijd te maken met alleen de beste en de meest exclusieve merken. Depot Male Tools is daar een mooi voorbeeld van. Depot Male Tools biedt de beste haarverzorgingsproducten voor de man. Bij de kapper in Poppel kun je alles kopen van Depot Male Tools en dat zal menig man echt als muziek in de oren klinken.

Depot male tools bekijken

Depot Male Tools is slechts een van de exclusieve merken die we aan kunnen bieden

Depot Male Tools is dus slechts een van de vele exclusieve merken die we in Poppel voeren. Wat denk je van bijvoorbeeld Tressa Watercolors en Tonsor1951? Dit laatste merk is net als Depot Male Tools een echte specialist op het gebied van haarverzorging voor de man. Met Depot Male Tools en met merken als Farmavita, Wahl, Moser, Special One Color van Trendy Hair, Evergreen en Simply Zen van Zone Concepts koop je in Poppe alleen merken die ertoe doen en die kwaliteit garanderen.

We zijn er voor zowel de particulier als voor collega kappers

We zijn er voor zowel de particulier als voor andere kappers. Kappers kunnen bij ons een speciale login krijgen om zo goedkoop in handen te kunnen komen van de producten van de genoemde merken. En dat is natuurlijk bijzonder aantrekkelijk. Natuurlijk kun je de producten bestellen, je kunt echter ook voor de producten van Depot Male Tools terecht in de gezellige winkel in Poppel. En als je daar toch bent, laat je dan meteen ook eens verwennen in een van onze heerlijke kappersstoelen. In de kapsalon in Poppel wordt altijd gewerkt volgens de laatste trends en beheersen de specialisten de laatste technieken. Ook zijn ze steeds op de hoogte van de laatste en meest trendy haarmode.

Meer informatie

We staan ook bekend om het aanbieden van trainingen en educatie!

Daarmee is nog lang niet alles genoemd waarmee de specialist in Poppel je van dienst kan zijn. Zo zijn we ook al specialist op het gebied van het verzorgen van trainingen en het aanbieden van educatie. Ben jij als kapper geïnteresseerd? Dan kun je op onze website veel meer informatie vinden. Mocht je toch al met vragen zitten over onze producten en diensten? Je kunt altijd snel en gemakkelijk via onze website contact met ons opnemen. Wij bieden je een zeer breed assortiment en op onze website vind je frequent leuke aanbiedingen. Check onze website dus regelmatig om zo niets van al onze leuke aanbiedingen te hoeven missen.

Bekijk de producten
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land