Baardwax

Het is ondertussen al lang en breed weer een vertrouwd beeld in de straten; mannen met baarden. Steeds meer mannen laten hun baard weer staan. Om de baard in perfecte conditie te houden, is het gebruik van baardwax noodzakelijk. Bij de kapper in Poppel kun je prima terecht voor de beste baardwax, zoals mannen zich toch al kunnen laten verwennen bij de barber in Poppel.

Bekijk de baardwax

Wij werken alleen met de beste en meest exclusieve merken

Behalve voor de beste baardwax, kun je in Poppel voor nog heel erg veel meer terecht. De specialist in baardwax werkt exclusief met een aantal gerenommeerde merken zoals Tressa Watercolors en Tonsor1951. Zeker dit laatste merk moet de moderne man als muziek in de oren klinken. Tonsor1951 staat immers bekend als specialist op het gebied van haarverzorgingsproducten voor de man. Behalve baardwax kun je dus voor heel erg veel meer terecht in de kapsalon in Poppel.

Meer informatie

Je koopt meer dan alleen baardwax bij de specialist in Poppel

Aan gerenommeerde merken in Poppel in elk geval geen gebrek. Zo voeren we bijvoorbeeld ook de merken Farmavita, Wahl, Moser, Special One Color van Trendy Hair, Evergreen, Depot Male Tools en ook Simply Zen van het al even bekende Zone Concept. Dat betekent dat u alleen te maken krijgt met de beste merken. Ook voor collega-kappers is de kapsalon in Poppel een zeer aantrekkelijke partner. Ben jij kapper? Dan kun je een speciale login krijgen en kun je producten van de beste merken tegen een speciaal tarief voor kappers aanschaffen.

Meer weten over trainingen en educatie? Check dan de informatie op de website

Natuurlijk kun je ook jouw baardwax kunnen kopen bij de winkel bij de kapsalon in Poppel. Je zult meteen gegrepen worden door de gemoedelijke sfeer die er altijd hangt. En als je er dan toch bent, dan kun jij je meteen eens laten verwennen in de stoelen van de kapsalon. In Poppel wordt altijd gewerkt volgens de laatste trends. De specialisten hanteren de nieuwste technieken en kennen altijd de nieuwste haarmode. De salon in Poppel is ook al het adres voor trainingen en educatie voor collega-kappers. Wil je daar meer over weten? Check dan de informatie op onze website. En zo zijn we een zeer veelzijdige specialist die echt iedereen kan bedienen. En dat ook nog eens tegen uiterst betaalbare prijzen. Daarmee bewijzen we dus dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Meer informatie
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land