TRENDY HAIR BLACK BLEACH & CARE PAKKET

KIT

TRENDY HAIR BLACK BLEACH & CARE PAKKET
TRENDY HAIR BLACK BLEACH & CARE PAKKET
95.59 *Prijzen zijn inclusief btw € 79.00 exclusief btw
Fabrikant Trendy Hair
Artikelcode8335
Barcode200000009603
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Wil jij ook mooie koele blondtinten bereiken, 11 levels lichter gaan en niet meer te veel betalen? Maak dan kennis met dit TRENDY HAIR BLACK BLEACH & CARE PAKKET.

Voor slechts € 79,00(excl.btw en inclusief verzendkosten) ontvang je het volgende:
  • 500 gr Blue Black Extreme Blond 11 Levels blondeerpoeder
  • 250 gr Black Bleaching Cream
  • 2x 600 ML Black Color Shampoo (verkoop consument € 19,50)
  • 2x 600 ML Black Color Conditioner (verkoop consument € 19,50)
  • Stoffen banner met de afbeelding zoals op de foto 60x120cm

Professionelen hoeven voor dit pakket niet een speciale inlog aan te maken.

Lees verder voor de uitgebreide beschrijving:

Trendy Hair Blue Black Extreme Blond 11 Levels blondeerpoeder is speciaal ontwikkeld om het haar te ontkleuren, en gele en oranje tonen te neutraliseren. Om een prachtige platinum/ witte basis te bereiken. De blondeerpoeder kan tot 11 levels oplichten, bevat charcoal poeder, zwarte en blauwe pigmenten om echt de warmte uit het haar te halen. Uiteraard bevat deze revolutionaire blondeerpoeder ook verzorgende ingrediënten, waardoor het haar na de behandeling in een gezonde conditie blijft. Mengverhouding 1 op 2

Trendy Hair Bleaching Cream Black is een innovatieve Black Bleaching Cream is speciaal ontwikkeld om het haar lichter te maken en ongewenste gele of oranje tinten te onderdrukken om prachtige zilverachtige tinten te verkrijgen. De ontkleurende werking is zeer snel, maar toch zachtaardig en kan gebruikt worden voor het bleken van zowel gekleurd als natuurlijk haar. Mengverhouding 1 op 2.

Trendy Hair Black Color Shampoo is een ultrazachte shampoo met romige textuur en is speciaal ontworpen om gele en oranje tinten te neutraliseren en verminderen na het ontkleuren. De shampoo is verrijkt met papaja-extract, avocado-olie en tarwekiemextract, die een antioxiderende werking hebben, het haar verzachten, en de pH-balans herstellen.

Trendy Hair Black Color Conditioner is een vochtinbrengende en intensief verzorgende conditioner die zwarte pigmenten bevat om de gele en oranje pigmenten in het haar te onderdrukken. Deze conditioner zorgt ervoor dat de haren ontwarren vergemakkelijkt en de natuurlijke Ph van de hoofdhuid herstelt. Het bevat waardevolle antioxidanten zoals papaja-extract, avocado-olie en tarwekiemen die rijk zijn aan vitamines.

Actieve ingrediënten:
1. Waardevolle antioxidanten: papaja-extract, avocado-olie, tarwekiemolie en vitamines.
2. Betaïne verkregen uit suikerbieten is een aminozuurderivaat dat van nature aanwezig is in planten en dieren. Betaïne is een natuurlijke osmolytbeschermer die cellen beschermt tegen omgevingsstress zoals oxidatie (UV-stralen) en thermische stress (uitdroging) door de cellulaire waterbalans te herstellen.
3. Inuline, dat de speciale eigenschap heeft een gladde en aangename verzorging op haar en huid te creëren, en ook de schade aan de hydrofobe lipide-beschermende laag vermindert. Inuline, dat de bijzondere eigenschap heeft een gladde en aangename verzorging op haar en huid te creëren. Het haar wordt gladder en glanzender.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land