KYONE ULTIMA IRON CLIPPER

1 X

KYONE ULTIMA IRON CLIPPER
KYONE ULTIMA IRON CLIPPER
KYONE ULTIMA IRON CLIPPER
139.03 *Prijzen zijn inclusief btw € 114.90 exclusief btw
Fabrikant Kyone
Artikelcode8352
Barcode8718403673128
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In backorder
Kyone Ultima Iron Clipper

Exclusief, vintage, robuust en onverwoestbaar; dat is onze Heavy-Duty Ultima Iron Clipper met FULL METAL BODY. Met 354 gram geen lichtgewicht maar wel extreem stil, weinig vibratie met prestaties op het hoogste niveau. Daarnaast heeft hij een perfecte ergonomische grip.

Ongeëvenaarde prestaties kunnen geleverd worden dankzij de Lithium Stage-3® technologie. Dit stelt je in staat om tot wel 300 minuten onafgebroken te werken. Gecombineerd met de zeer sterke High Performance Rotary Motor (6500 RPM) geeft dit een extreem hoge snijcapaciteit! Hierdoor kun je moeiteloos en soepel door ieder haartype scheren, van ultra fijn haar tot bulk scheren.

De hard carbon steel blade is uitgevoerd met oil sump en ventholes (koelribben). Dit verkleint de kans op slijtage en warmteontwikkeling. Daarnaast is de lengte van de snijkop verstelbaar met de side lever van 0,5 tot 3,5mm.

Gegevens:

- Gebruiksduur: 300 min.
- Volledig laden: 180 min.
- Volledig metalen body
- Lithium Stage-3® technologie
- Hard Carbon Steel Blade verstelbaar van 0,5 – 3,5 mm.
- Inclusief 6 magnetische click opzetkammen (1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 10 / 13 mm.)

Optioneel beschikbaar:

- Docking station
- Click opzetkammen XL 4 st. (15 / 18 / 21 / 25 mm.)
- Stainless Steel keramisch Fade Blade Set
- Blister box magnetische click opzetkammen (incl. 6 combs 1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 10 / 13 mm.)


Hard Carbon Steel Blade

Oil Sump:
Deze functioneren als olie reservoir en houden de olie langer vast, zodat de snijkop langer gesmeerd blijft. Daarnaast zorgt dit ook voor minder wrijving en weerstand, wat oververhitting van de messen kan helpen voorkomen. Kortom; meer toeren/RPM en meer kracht.

Ventholes:
De ventholes/koelribben in de snijkop zorgen voor een snellere warmte afvoer. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het opgehoopte vuil tussen de snijbladen en de machine worden afgevoerd. Beide aspecten verlengen de levensduur van zowel de tondeuse als de snijkop aanzienlijk.

Normale snijkoppen hebben continu olie nodig en dit wordt veelvuldig ‘vergeten’. Olie heeft namelijk een reinigende en smerende werking. In de praktijk gebeurt dit echter te weinig, waardoor de snijkop en machine sneller slijten. Dit kan dan weer resulteren in (onterechte) klachten en ontevreden klanten.

Onze nieuwe snijkoppen vangen veel van deze problemen op, echter is het niet raadzaam om tegen kappers te zeggen dat deze geen onderhoud of olie nodig hebben. Dit zal dan waarschijnlijk resulteren in nog minder onderhoud en oliën.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land