FARMAVITA K.LISS KERATIN NEUTRALISATIE

250ML

FARMAVITA K.LISS KERATIN NEUTRALISATIE
FARMAVITA K.LISS KERATIN NEUTRALISATIE
13.95 *Prijzen zijn inclusief btw € 11.53 exclusief btw
Fabrikant Farmavita
Artikelcode6246
Barcode8022033004932
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Niet meer op voorraad
Farmavita K.liss Keratin Neutralisatie 250ml

K.Liss neutraliserende emulsie heeft een speciale crème textuur ontworpen zodat deze gemakkelijk aan te brengen is op elk type haar wanneer de cliënt comfortabel aan de wasbak zit.

Een nieuw en effectief systeem om gemakkelijk steil en glanzend haar te verkrijgen!

K.Liss is een innovatief thermisch systeem dat gedurende 3 à 4 maanden glad haar, en een fantastische glans geeft. Het systeem elimineert kroezen, revitaliseert en herstructureert het haar in de diepte dankzij een complex van keratine: met behulp van warmte word het eiwit vast gebonden aan de keratine om het haar weer te helpen opbouwen. Ideaal voor alle haartypes!

Eenvoudig aan te brengen.

De producten van de K.Liss beschikken over een innovatieve en unieke formule.
100% formaldehyde vrij.
K.Liss neutraliserende emulsie heeft een speciale crème textuur ontworpen zodat deze gemakkelijk aan te brengen is op elk type haar wanneer de cliënt comfortabel aan de wasbak zit.
K.Liss herstructureerde keratine spray leave-in is snel en gemakkelijk in gebruik en dringt onmiddellijk in het haar.
K.Liss gladmakende crème met keratine is beschikbaar in tuben van 100ml,
ideaal voor 2 applicaties met medium lang haar (of 1 applicatie voor lang haar).
Wild Cherry parfum.

Keratine bevat en hoog moleculair gewicht aan oplosbare proteïnen met unieke kwaliteiten (antistatisch,filmvormend en verzorgend). Het werkt effectief en herstructureert beschadigd, droog en dunner wordend haar en helpt het te beschermen tegen agressieve chemische milieuvervuiling (mist, uv-stralen…). Het gebruik van Keratine is cruciaal voor een optimaal resultaat en het geeft functionele voordelen aan het steil haar in termen van bescherming. Het gebruik van Keratine proteïnen is ook cruciaal voor een optimaal resultaat, door het functionele voordelen geeft aan het gladgemaakt haar, bij wijze van bescherming, herstructurering, versterking en hydratatie.

Voordelen:
legt een film rond het haar.
vermindert statische elektriciteit door het neutraliseren van elektronische ladingen met anti-frizz effect.
minder vochtigheid, behoudt en bewaart de juiste vochtbalans.
het haar is makkelijker te kammen, zacht, soepel en glanzend.

10 eenvoudige stappen om het haar steil te verkrijgen :        

KERATIN COMPLEX
  • 1 Analyseer het haar: beoordeel de kwaliteit van het haar en bepaal de inwerkingstijd:15 min. voor natuurlijk, fijn en gekleurd haar en 30 min. Voor weerbarstig en sterk krullend haar.
  • Reiniging: indien het haar zuiver is, bevochtigen met water anders het haar wassen met K.Liss shampoo.
  • K.Liss gladmakende crème toe passing: Draag gepaste handschoenen. Doe de inhoud van de K.Liss crème in een plastieken kom. Verdeel het haar in 4 gelijke delen.(t sectie) begin in de nek. Breng de styling crème aan streng per streng met een penseel. NIET AANBRENGEN OP DE HOOFDHUID,BLIJF MIN. 1CM VAN DE HOOFDHUID. Verdeel de styling crème gelijkmatig. MAX. Toepassingstijd 30 minuten.
  • Spoeling: spoel met lauwwarm water tot de K.Liss crème volledig verwijderd is. Gebruik K.Liss conditioner, laat 2-3 min. inwerken. afspoelen en handdoek droog maken.
  • K.Liss herstellende en beschermende keratine spray toepassing: breng het product aan over het gehele haar.
  • Droog het haar onmiddellijk. Gebruik geen kam of borstel. Oefen geen spanning uit op het haar. Zodra het haar gedroogd is, voorzichtig met een plastic borstel doorkammen.
  • Stijltang: verhit de stijltang tot Maximum 180°C werk in een hoek van 90° zonder spanning uit te oefenen op het haar. Stijl het haar glad streng per streng.
  • K.Liss neutraliserende verzorgende emulsie: verdeel het haar in 4 delen zoals voorheen. Begin vanuit de nek, breng de crème streng per streng aan op droog haar, zonder spanning uit te oefenen op het haar. Laat 15 minuten inwerken.
  • Spoelen: spoel met lauwwarm water. Breng de K.Liss conditioner aan en laat deze 3 minuten inwerken.
  • Afwerking: brush het haar onmiddellijk droog. Zet geen druk op het haar en draai het haar niet.
INGREDIENTEN:
AQUA [WATER], CETEARYL ALCOHOL, HYDROGEN PEROXIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, CETEARETH-25, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETIDRONIC ACID.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land