FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART

1 X

FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART
FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART
FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART
FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART
FARMAVITA BLOSSOM GLOW KLEURENKAART
€ 11.07 8.65 *Prijzen zijn inclusief btw € 7.15 exclusief btw
Fabrikant Farmavita
Artikelcode3925
Barcode8022033109194
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Farmavita Omniplex Blossom Glow Collection Kleurenkaart

FarmaVita Omniplex Blossom Glow Collection Kleurenkaart is een kleurenkaart van de Omniplex Blossom Glow Toners. Deze kleurenkaart is een handig hulpmiddel tijdens een kleurconsult met een klant. In de kleurenkaart zijn swatches van de 12 Blossom Glow Toners te vinden. Omniplex Blossom Glow bestaat uit:

Toners (T-nummers): voor het verrijken van tonen en het neutraliseren van ongewenste warmte op licht blond haar. Geschikt voor haar met een opgelichte basis en met een natuurlijk basis van kleurniveau 9 of hoger.

Deep Toners (DT-nummers): voor het verhogen van tonen op opgelicht haar of natuurlijk blond haar met een donkerdere basis van kleurnivea 5 tot 9. Ideaal voor het tonen van lowlights.

De Blossom Glow Toners zijn professionele, ammoniak-vrije toners die de perfecte finish bieden voor opgelicht haar. Wat de Blossom Glow Toners uniek maakt is dat het resultaat tot wel 6 weken zichtbaar blijft na verzorging met de Blossom Glow Bond Care Shampoo en het Bond Care Masker. De toners bieden een perfecte balans tussen kleur en glans in een zachte, romige formule die vrij is van ammonia en alcohol. Met FarmaVita Omniplex Blossom Glow kun je prachtige tinten creëren op natuurlijk of opgelicht blond haar. Ook zijn de toners ideaal voor het aanpassen van de tint van highlights of lowlights. De Blossom Glow Toners vallen onder de Omniplex collectie van FarmaVita en zijn dan ook verrijkt met de bonding technologie van Omniplex en met Vegetal Keratine. Deze combinatie houdt het haar sterk en biedt bescherming tijdens het kleuren. Het resultaat is gezond, glanzend en langdurig gekleurd haar met een 100% veganistische formule.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land