AMETHYSTE PURIFY PEELING MASK

150ML

AMETHYSTE PURIFY PEELING MASK
AMETHYSTE PURIFY PEELING MASK
€ 13.70 12.70 *Prijzen zijn inclusief btw € 10.50 exclusief btw
Fabrikant Farmavita
Artikelcode6469
Barcode8022033016157
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Amethyste Purify Peeling Mask 150ml

Peeling als voorbehandeling op de shampoo. Deze unieke formule is een exclusieve combinatie van zeer effectieve zuiverende middelen en speciale microkorrels om de hoofdhuid te exfoliëren en schilfers, overtollige olie en productresten te verwijderen.

Amethyste Purify Peeling Mask is speciaal ontwikkeld om (bijna) loszittende hoofdhuidcellen los te krijgen.
Zodat er gedurende de dag minder hoofdhuidschilfers loskomen en op de schouders vallen.
Voor een optimaal resultaat moet het Purify Peeling Mask worden aangebracht door een Purifying Massage uit te voeren. Voer zachte cirkelvormige bewegingen uit met de toppen van de vingers samen, werkend van de zijkanten van het hoofd tot aan de kruin. Blijf je concentreren op de nek. De totale massagetijd moet 5 minuten zijn. Voeg indien nodig water toe. Afspoelen en wassen met de Amethyste Purify shampoo.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een voldoende hoeveelheid product rechtstreeks op de hoofdhuid aan. Masseer zachtjes gedurende ongeveer 5 minuten, indien nodig inzepen met water. Spoel en was met de shampoo.

INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, JOJOBA ESTERS, CETRIMONIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, PROPYLENE GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, GLYCERIN, CITRIC ACID, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, ARTEMISIA ABSINTHIUM EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)

Voor een intensievere behandeling:

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land