EVERYGREEN SEBUM CONTROL SHAMPOO

500ML

EVERYGREEN SEBUM CONTROL SHAMPOO
EVERYGREEN SEBUM CONTROL SHAMPOO
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw € 16.49 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8183
Barcode8000836393903
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
EveryGreen Sebum Control Shampoo 500ml

Een van de minder aangename haarproblemen is vettig haar. De belangrijkste oorzaak van vet haar is overmatige talgproductie. Normaal heeft het door de talgklieren afgescheiden talg een zeer specifieke rol, namelijk de bescherming tegen externe agressie. Het dient daarom om het haar te behouden, waardoor het haar een gezonde en glanzende uitstraling krijgt. Een onbalans bij de productie van talg leidt juist tot het onaangename uiterlijk van vettig en vet haar. Er zijn verschillende factoren die het kunnen veroorzaken, waaronder erfelijkheid, hormonale stoornissen of een onevenwichtige voeding. Een effectieve behandeling om het probleem aan te pakken, heeft tot doel het fysiologische evenwicht van de talgproductie te herstellen. Een niet-agressief, huidzuiverend en rustgevend product is daarom noodzakelijk.

Dankzij de effectieve huidzuiverende en verzachtende werking, gegarandeerd door de associatie van ORGANISCHE MACADAMIAOLIE (van biologische landbouw), BERKEXTRACT, NETELEXTRACT en ROZEMARIJN ESSENTIËLE OLIE, reinigt de huid en het haar zonder aan te vallen, door de overmatige productie van talg.

Actieve Ingredienten:
  • ORGANISCHE MACADAMIA-OLIE
het wordt gewonnen uit de noten van de macadamia-boom, die groeit in Australische bossen. Deze kleine ronde vruchten bevatten een zeer rijk zaadje van nuttige vetzuren, die zorgen voor lang vrijkomende energie. Het bevat veel palmitoleïnezuur, dat sterke antioxiderende eigenschappen heeft waaraan verzachtende, voedende en verzachtende eigenschappen zijn toegevoegd.
  • BERK EXTRACT
rijk aan flavonoïden, sesquitepenische oxiden, tannines (leukoanthocyanidines), vitamine C, betulinezuur, chlorogeenzuur en cafeïnezuur, harsen en etherische oliën, en staat bekend om zijn ontgiftende, herstellende en verfrissende eigenschappen.
  • EXTRACT VAN NETEL
het is rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitamines uit de groepen A, C en K, minerale zouten, calcium, silicium, magnesium, fosfor, galluszuur, chlorofyl, looistoffen, caroteen en histamine. Op de hoofdhuid is het een uitstekend hulpmiddel bij het in evenwicht brengen en normaliseren van talg.
  • ESSENTIËLE OLIE VAN ROZEMARIJN
samentrekkend, het heeft een tonisch, antiseptisch en zuiverend effect op de huid. Vanwege deze eigenschappen wordt het ook gebruikt als ingrediënt tegen het verschijnen van vet haar, omdat het de bloedsomloop stimuleert, weefseloxygenatie en haargroei bevordert.

Gebruik:
Verdeel over nat haar, goed inmasseren. Even laten inwerken op de hoofdhuid, hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË

INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-5, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, CITRIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land