EVERYGREEN REGENERATING SHAMPOO

500ML

8000836393736
EVERYGREEN REGENERATING SHAMPOO
EVERYGREEN REGENERATING SHAMPOO
19.95 € 16.49 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8161
Barcode8000836393736
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everygreen Regenerating Shampoo 500ml

Het komt niet zelden voor dat het haar, dat we graag zacht en glanzend willen, juist beschadigd of broos is.
De oorzaak ligt in vele factoren, zoals onevenwichtige voeding, vervuiling, zon en misbruik van chemische producten / behandelingen. In feite zijn de meest voorkomende oorzaken van dit probleem juist te vinden in het gebruik van producten die soms te agressief zijn, of in chemische behandelingen die worden gebruikt voor het rechttrekken / permanenten of kleuren / oplichten van het haar. Omgevingsfactoren, zoals blootstelling aan de zon of wind, kunnen ook het haar beschadigen. In al deze gevallen is het daarom noodzakelijk om onmiddellijk in te grijpen met specifieke producten die het haar terugbrengen naar optimale fysiologische omstandigheden en het tegelijkertijd beschermen tegen toekomstige agressies.

Dankzij de formule op basis van ORGANISCHE OLIJFOLIE (van biologische landbouw), KERATINE, ARGANOLIE en PLANTAARDIGE STAMCELLEXTRACT, garandeert het een regenererende werking van de haarvezel.
Het resultaat is glanzend, elastisch en volumineus haar dat zichtbaar gezond is.

Actieve Ingredienten:
  • BIOLOGISCHE OLIJFOLIE
Effectieve antioxidant die de hoofdhuid en vezels helpt beschermen dankzij het hoge gehalte aan vitamine A en vitamine E, naast de aanwezigheid van verzadigde en onverzadigde vetzuren, essentieel om zelfs het moeilijkst te behandelen haar zachtheid en discipline te geven. Het kan op elk haartype worden aangebracht, omdat het in de regel op de meest uiteenlopende behoeften reageert. Het kan handig zijn om zachtheid, volume en helderheid toe te voegen en om dagelijkse schade door de zon, smog, maar ook de föhn en borstel te helpen herstellen.
  • KERATIN
Het is een van de belangrijkste bestanddelen van haar, waarvan de integriteit echter kan worden aangetast door zowel externe als endogene factoren. Hier helpt de keratine om het haar te regenereren en te beschermen, omdat het zich aan het haar hecht en zo helpt om de haarvezel weer te verdichten.
  • ARGANOLIE
Rijk aan hydraterende en voedende stoffen, geeft het haar gezondheid en glans, van wortel tot punt. Hydrateert en maakt het haar glanzend en zacht om aan te raken.
  • EXTRACT VAN PLANTAARDIGE STAMCELLEN
Ze zijn actief in de bescherming tegen oxidatieve stress en bij de regeneratie van collageen, en beschermen ook tegen externe factoren, en hebben een specifieke herstellende werking op het meest beschadigde haar.

Gebruik:
Verdeel over nat haar, goed inmasseren. Hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land