EVERYGREEN PURIFYING TREATMENT

100ML

EVERYGREEN PURIFYING TREATMENT
EVERYGREEN PURIFYING TREATMENT
21.50 *Prijzen zijn inclusief btw € 17.77 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8182
Barcode8000836393927
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
EveryGreen Purifying Treatment 100ml

Roos is een probleem van de hoofdhuid, dat zich visueel presenteert met witte, droge schilfers aan de basis van het haar. Normaal gesproken vindt de vervanging van de epitheelcellen van de hoofdhuid regelmatig plaats en is de eliminatie van dode cellen, indien in bescheiden hoeveelheden, fysiologisch. Wanneer de schilfering echter vrij hoog is en er een onbalans ontstaat tussen de productie van talg en de reactie van het immuunsysteem, wordt dit roos genoemd. Onder de oorzaken: HYPERPROLIFERATIE VAN MALASSEZIA FURFUR , gist aanwezig in de hoofdhuid van de meeste volwassenen; VERHOOGDE SECRETIE VAN SEBACEA DOOR HORMONEN ; STRESS : levensstijl of psychologische aanleg; VERKEERDE VOEDING: vetrijk, gefrituurd dieet; EVERYGREEN pakt het probleem van roos in zijn complexiteit aan, met formules die bedrijfskennis combineren met de eigenschappen van plantenextracten, voor een synergetische werking die erop gericht is het fysiologische evenwicht van de hoofdhuid te herstellen.

Als aanvullende behandeling voor de shampoo, helpt het het ontstaan ​​van roos tegen te gaan, hoofdhuidirritaties te verzachten en jeuk en verbranding te beperken.

Actieve Ingredienten:
  • ORGANISCHE ROZENOLIE
Rijk aan oliezuur en linolzuur en aan vitamine A, voor een sterke antioxidant en herstellende werking van de fysiologische toestand van huid en haar.
  • RIJST-EIWIT EN BURDOCK-EXTRACT
Die in synergie werken om hun uitgesproken kalmerende en talg-balancerende eigenschappen te versterken
  • PIROCTONE OLAMINE
Functionele stof actief tegen de vorming van roos, gaat de groei van micro-organismen tegen die verantwoordelijk zijn voor dit vervelende fenomeen.
  • ESSENTIËLE OLIE VAN CITROEN
Samentrekkend, antiseptisch, talg-normaliserend.

Gebruik:
Verdeel over nat haar, goed inmasseren. Even laten inwerken op de hoofdhuid, hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË
INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PIROCTONE OLAMINE, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, CITRIC ACID, LIMONENE, CITRAL.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land