EVERYGREEN NOURISHING SHAMPOO

500ML

EVERYGREEN NOURISHING SHAMPOO
EVERYGREEN NOURISHING SHAMPOO
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw € 16.49 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8142
Barcode8000836393569
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everygreen Nourishing Shampoo 500ml

Droog haar is een veel voorkomend probleem.
Het kan zowel mannen als vrouwen treffen, ongeacht de leeftijd. Het haar ziet er broos, dof en dof uit.
In sommige gevallen heeft het de neiging te breken. De oorzaken zijn legio.
Een van de meest voorkomende, onjuiste voeding, hormonale onevenwichtigheden, maar vooral het gebruik van te agressieve cosmetische producten.
Door snel te handelen met specifieke behandelingen, kunt u het probleem in korte tijd oplossen.
Dit is de reden waarom EVERYGREEN een complete behandeling biedt met producten die reinigen zonder aan te vallen, waardoor huid en haar worden geholpen om hun fysiologische balans te herstellen, dankzij de specifieke hydraterende en voedende werking van de actieve ingrediënten.
Het haar krijgt zo weer een gezonde uitstraling, voeding, toon, volume en zachtheid.

Beschrijving:  
Aangewezen voor droog en dof haar, het heeft een voedende en hydraterende werking op de haarvezel, dankzij de associatie van SHEA BOTER (van biologische landbouw), SOJA-EIWIT, MALVA-EXTRACT en ORGANISCHE KOKOSOLIE (van biologische landbouw). Het resultaat is een zichtbaar gezond haar, dat weer voeding, toon, volume en zachtheid krijgt

Actieve Ingredienten:
  • SHEA BOTER (van biologische landbouw)
De aanwezigheid van vitamines, vetzuren en mineralen maakt sheaboter geschikt voor het diep voeden en hydrateren van huid en haar.
  • SOJA-EIWIT
Dankzij zijn eigenschappen wordt het gebruikt om de hoofdhuid te beschermen, volume te geven en haaruitval te verminderen.
  • MALVA-EXTRACT
De kaasjeskruidplant heeft extracten die het haar ten goede komen omdat het ze zachter maakt; het is geschikt en geïndiceerd voor mensen met  kroezend of droog haar .
  • BIOLOGISCHE KOKOSOLIE (van biologische landbouw)
Dankzij het hoge gehalte aan vitamines en verzadigde vetzuren, die een beschermende en voedende werking garanderen, wordt het haar gehydrateerd, zacht en glanzend.

Gebruik:
Verdeel over nat haar, goed inmasseren. Hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË


INGREDIENTEN:
AQUA(WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE,LAURETH-5, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII(SHEA) BUTTER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, LINSEED ACID, POLYSORBATE 20, ETHOXYDIGLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land