EVERYGREEN NOURISHING MASK

250ML

EVERYGREEN NOURISHING MASK
EVERYGREEN NOURISHING MASK
15.95 *Prijzen zijn inclusief btw € 13.18 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8146
Barcode8000836393583
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everygreen Nourishing Mask 250ml

Specifiek geformuleerd voor droog en gedehydrateerd haar, dat weer zachtheid en volume krijgt vanaf de eerste toepassingen.
Dankzij de actie van het SHEA BUTTER-complex (van biologische landbouw), SOJA-EIWIT, MALVA-EXTRACT en BIOLOGISCHE KOKOSOLIE (van biologische landbouw), voedt en hydrateert het droog haar, herstelt het de toon, het volume en de zachtheid.

Actieve Ingredienten:
  • SHEA BOTER (van biologische landbouw)
De aanwezigheid van vitamines, vetzuren en mineralen maakt sheaboter geschikt voor het diep voeden en hydrateren van huid en haar.
  • SOJA-EIWIT
Dankzij zijn eigenschappen wordt het gebruikt om de hoofdhuid te beschermen, volume te geven en haaruitval te verminderen.
  • MALVA-EXTRACT
De kaasjeskruidplant heeft extracten die het haar ten goede komen omdat het ze zachter maakt; het is geschikt en geïndiceerd voor mensen met  kroezend of droog haar .
  • BIOLOGISCHE KOKOSOLIE (van biologische landbouw)
Dankzij het hoge gehalte aan vitamines en verzadigde vetzuren, die een beschermende en voedende werking garanderen, wordt het haar gehydrateerd, zacht en glanzend.

Gebruik:
Verdeel over gewassen haar, doorkammen, 5-10 minuten laten intrekken. Hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË

INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land