EVERYGREEN COLOR REVIVE ELIXER

100ML

EVERYGREEN COLOR REVIVE ELIXER
EVERYGREEN COLOR REVIVE ELIXER
21.50 *Prijzen zijn inclusief btw € 17.77 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8174
Barcode8000836398441
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
EveryGreen Color Revive Elixer 100ml

Gekleurd en behandeld haar vereist specifieke zorg en moet worden verwend met gerichte producten.
In feite kunnen chemische behandelingen soms te agressief zijn voor het haar. Hiervoor is het noodzakelijk om de agressiviteit van de behandeling in evenwicht te brengen met ad-hocproducten, delicaat maar effectief, voedzaam en rijk aan antioxidanten. Tegelijkertijd is het voorzichtig behandelen van gekleurd haar erg belangrijk om de kleur van de kleurstof helder en levendig te houden.
Beschermen, hydrateren, verlichten: dit is de "must" van deze producten.  

Dankzij de hydraterende en disciplinaire werking, gegarandeerd door de SESAM BIOLOGISCHE BIOLOGISCHE OLIE (van biologische landbouw), ECHINACEA, CHERATINE EN PANTENOL-EXTRACT, is het ideaal als intensieve periodieke behandeling voor moeilijk te behandelen kroeshaar. Het voedt en revitaliseert het haar, om het zacht en elastisch te maken.

Actieve Ingredienten:
  • BIOLOGISCHE ABRIKOZENOLIE
Rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt gewaardeerd om zijn beschermende en revitaliserende eigenschappen, ideaal om de helderheid van de haarkleur te doen herleven.
  • TOMATENSAP
Rijk aan vitamines, minerale zouten en in het bijzonder aan lycopeen, heeft het een effectieve antioxiderende werking op de haarvezel.
  • ACHILLEA EXTRACT
Met verzachtende eigenschappen beschermt het de huid tegen irritatie en externe agressies. Normaliseert de talgproductie en geeft glans en zachtheid
  • KONINGSGELEI
Een concentraat van antioxiderende, stimulerende en voedende stoffen zoals flavonoïden, vitamines (A, E, B5), minerale zouten, die helpen om het haar weer gezond en vitaal te maken.

Gebruik:
Op schoon, handdoek droog haar sprayen (3-6 sprays), goed doorkammen zodat het product gelijkmatig over het haar verdeeld is. Niet uitspoelen. Hierna stylen zoals gewenst.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË
INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), LAURYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, BEHENYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-10 PENTASTEARATE, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE LACTATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, ROYAL JELLY, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, SOLANIUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT JUICE, GLYCERIN, LACTIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land