EVERYGREEN ANTIOXIDANT SHAMPOO

500ML

EVERYGREEN ANTIOXIDANT SHAMPOO
EVERYGREEN ANTIOXIDANT SHAMPOO
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw € 16.49 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8148
Barcode8000836393613
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everygreen AntiOxidant Shampoo 500ml

Vrije radicalen zijn afvalproducten die van nature in de lichaamscellen worden gevormd en die verantwoordelijk worden geacht voor veroudering, evenals voor de meeste degeneratieve ziekten.
Veel factoren kunnen het ontstaan ​​van vrije radicalen veroorzaken: vervuiling, actief en passief roken, uv-straling, langdurige psychofysische stress behoren tot de belangrijkste.
Om de werking van vrije radicalen tegen te gaan, is het nodig om in te grijpen met het gebruik van producten die rijk zijn aan antioxiderende actieve ingrediënten.
Hiervoor biedt EVERYGREEN een specifieke behandeling aan ANTI-OXIDANT , waarvan het gebruik ook elke dag wordt aanbevolen, op basis van specifieke actieve ingrediënten.

Shampoo geschikt voor alle haartypes, die dagelijks worden blootgesteld aan exogene stoffen, zoals atmosferische stoffen of vervuiling.
Dankzij de zorgvuldige formule op basis van ORGANISCHE GRANAANAATOLIE (van biologische landbouw), HAVER-EXTRACT en ZOETE SINAASAPPEL ESSENTIËLE OLIE, is het ideaal voor dagelijks gebruik, omdat het een antioxiderende werking heeft tegen de schadelijke effecten die vrije radicalen hebben op het haar

Actieve Ingredienten:
  • ORGANISCHE GRANAANAATOLIE
uitzonderlijke vochtinbrengende crème die op natuurlijke wijze de degeneratieve verouderingsprocessen van huid en haar kan vertragen, het heeft een antiradicale en regenererende werking op de haarvezel.
  • EXTRACT VAN HAVER
met een hoog rustgevend vermogen, is het essentieel voor al die situaties waarin er sprake is van een hoofdhuid en een haar die agressief zijn geworden en die hun fysiologische balans moeten herstellen.
  • ZOETE SINAASAPPEL ESSENTIELE OLIE
geeft stimulerende en verstevigende eigenschappen.

Gebruik:
Verdeel over nat haar, goed inmasseren. Hierna goed uitspoelen.

SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VAN VRIJ BIOLOGISCHE EXTRACTEN - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - ALLERGIE VRIJ PARFUMERING - 100% GEMAAKT IN ITALIË

INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-5, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, PUNICA GRANATUM SEED OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land