EVERYGREEN ANTI-YELLOWING SHAMPOO

500ML

EVERYGREEN ANTI-YELLOWING SHAMPOO
EVERYGREEN ANTI-YELLOWING SHAMPOO
21.90 *Prijzen zijn inclusief btw € 18.10 exclusief btw
Fabrikant EveryGreen
Artikelcode8188
Barcode8000836398458
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everygreen Anti-Yellowing Shampoo 500ml

Anti-Yellow shampoo is ideaal als toning na een bleekbehandeling. Neutraliseert de gele reflecties van blond, wit, grijs, gebleekt, meches of gekleurd haar met superlichtmakende tinten.

Het verzacht en voedt de haarvezel, herstelt de glans en geeft het een natuurlijk effect. Geformuleerd met een dubbele concentratie van gekleurde pigmenten, brengt effectief de koude en grijze tinten van het haar naar voren. Verschillende tinten van zilver tot paars door de verschillende intensiteit op basis van het type bleken, de porositeit van het haar en de verwerkingstijd.

Bevat: Mix van Aminozuren, Citroen Essentiële Olie, Biologische Tarwekiemolie.

Gebruiksaanwijzing : op nat haar verdelen en voorzichtig inmasseren. Voor een anti-yellow effect 1 tot 5 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Voor een verstevigend effect, verleng de inwerktijd tot meer dan 5 minuten, afhankelijk van de porositeit van het behandelde haar, controleer de ontwikkeling regelmatig. Als alternatief voor het verlengen van de inwerktijd kunt u ervoor kiezen om de shampoo uit te spoelen en de applicatie te herhalen. De mate van toning neemt toe met de herhaling van toepassingen.

Dermatologisch getest. Veganistisch product

MET BIOLOGISCHE EXTRACTEN - SLS VRIJ - SLES VRIJ - MINERALE OLIE VRIJ - KLEURSTOFFEN VRIJ - SILICONEN VRIJ - SYNTHETISCHE GEUR VRIJE FORMULE

gemaakt in italië | Everygreen houdt van huisdieren
INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), SODIUM MYRETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, ASPARTIC ACID, PCA, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALVINE, ISOLEACINE, PROLINE, THREONINE, PHENYLALANINE, HISTIDINE, CITRIC ACID, LIMONENE, CITRAL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, ACID VIOLET 43 (EXT. VIOLET 2).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land