DEPOT No.808 DEEP HYDRATION FACE MASK

1 X 13ML

DEPOT No.808 DEEP HYDRATION FACE MASK
DEPOT No.808 DEEP HYDRATION FACE MASK
€ 9.90 8.50 *Prijzen zijn inclusief btw € 7.02 exclusief btw
Fabrikant Depot Male Tools
Artikelcode8128
Barcode0200000009502
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Volume voordeel
  • Bij aankoop van 1 stuks = 0 % korting
  • Bij aankoop van 2 stuks = 5 % korting
  • Bij aankoop van 3 stuks = 10 % korting
  • Bij aankoop van 4+ stuks = 15 % korting
Depot No.808 Deep Hydration Face Mask 13ml

DIEP HYDRATATIE GEZICHTSMASKER

Diep hydraterend, rustgevend en revitaliserend masker doordrenkt met een delicate en specifieke lotion die rijk is aan actieve ingrediënten met hydraterende en verstevigende eigenschappen.
Verrijkt met een kostbare melange die rijk is aan platina, ontwikkeld om fijne lijntjes rond de ogen te verminderen en de huid van het hele gezicht te tonifiëren en elastisch te maken, met hyaluronzuur en extracten van rode wijnstokken, granaatappel en haver; met verzachtende, hydraterende, verzachtende, elastische, revitaliserende, antioxiderende en kalmerende eigenschappen.
De lotion bevat ook een actief ingrediënt afgeleid van baobab, specifiek bestudeerd voor de mannelijke huid, dat helpt de elasticiteit en tint te verbeteren, waardoor de huid er frisser en jonger uitziet.

Actieve Ingredienten:
  • Van baobab afgeleid actief ingrediënt, speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid, het helpt de elasticiteit en tint te verbeteren, waardoor de huid er fris en jeugdig uitziet.
  • Colloïdaal platina, verkregen uit de suspensie van zeer fijn platinapoeder in water, dit kostbare ingrediënt wordt gekenmerkt door antioxidanten en antimicrobiële eigenschappen.
  • Biomimetisch tetra-peptide, bevordert de biologische functies die de collageensynthese reguleren, het draagt ​​bij tot het behoud van de georganiseerde structuur van de dermis, met positieve effecten op de hydratatie, compactheid en gladheid van de huid.
  • Granaatappelextract, beschermt en verzorgt de huid.
  • Hyaluronzuur ,een filmvormend middel dat grote hoeveelheden water bindt, vasthoudt en geleidelijk afgeeft op de huid. Het gaat waterverlies via de huid tegen en draagt ​​bij aan het gehydrateerd houden van de huid, met een gezond en jeugdig uiterlijk.

Gebruik:
Reinig en droog het gezicht. Neem het masker uit de verpakking en breng het aan op het gezicht.
Ontspan en laat 10-15 minuten op het gezicht liggen, verwijder dan.

Masseer eventueel resterend serum in het gezicht totdat het volledig is opgenomen.

Het is raadzaam om tijdens gebruik de ogen gesloten te houden.
Kan dagelijks, wekelijks, maandelijks of naar behoefte worden gebruikt.
INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), GLYCERIN, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, PULLULAN, ACETYL TETRAPEPTIDE-17, COLLOIDAL PLATINUM, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STALK EXTRACT, XANTHAN GUM, GLYCERYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, METHYLPROPANEDIOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL CROSSPOLYMER, AMODIMETHICONE, DIMETHICONE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, VP/VA COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PROPANEDIOL, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Alle tags

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land