DEPOT No.806 TONING & REVITALIZING FACE MASK - Box

12 X 13ML

DEPOT No.806 TONING & REVITALIZING FACE MASK - Box
DEPOT No.806 TONING & REVITALIZING FACE MASK - Box
€ 117.00 105.00 *Prijzen zijn inclusief btw € 86.78 exclusief btw
Fabrikant Depot Male Tools
Artikelcode8126-B
Barcode8032274116097
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Volume voordeel
  • Bij aankoop van 1 stuks = 0 % korting
  • Bij aankoop van 2 stuks = 5 % korting
  • Bij aankoop van 3 stuks = 10 % korting
  • Bij aankoop van 4+ stuks = 15 % korting
Depot No.806 Toning & Revitalizing Face Mask - Box - 12x13ml

GEZICHTSMASKER

Verstevigend en revitaliserend gezichtsmasker doordrenkt met een delicate en specifieke lotion die rijk is aan actieve ingrediënten met stimulerende en revitaliserende eigenschappen.
De lotion bevat ook een actief ingrediënt afgeleid van baobab, specifiek bestudeerd voor de mannelijke huid, dat helpt de elasticiteit en tint te verbeteren, waardoor de huid er frisser en jonger uitziet.

Actieve Ingredienten:
Van baobab afgeleid actief ingrediënt, speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid, het helpt de elasticiteit en tint te verbeteren, waardoor de huid er fris en jeugdig uitziet.
Hyaluronzuur, een filmvormend middel dat grote hoeveelheden water bindt, vasthoudt en geleidelijk afgeeft aan de huid. Het gaat waterverlies door de huid tegen en draagt ​​bij tot het gehydrateerd houden van de huid, met een gezonde en jeugdige uitstraling.
Pullulan, een polysaccharide verkregen uit zetmeel via een biotechnologisch fermentatieproces, staat bekend om zijn filmvormende eigenschappen en zijn verstevigende werking, waarmee het ondersteunt de werking van het hyaluronzuur en verbetert de gladheid en zachtheid van het huidoppervlak
Druivenbladextract,een plantenextract, het gaat oxidatieve stress tegen en draagt ​​bij aan het gladder en zachter maken van de huid.
Mentyllactaat, verfrissend, deodorant.
Alove vera-sap, regenererend, hydraterend, rustgevend.
Theeblad extract, antioxidant, antibacterieel, tonifiërend, bevochtigend.
Komkommerextract, verzachtend, tonifiërend.
Gedestilleerd tijmwater, verfrissend, verzorgt de huid.

Gebruik:
Reinig en droog het gezicht. Neem het masker uit de verpakking en breng het aan op het gezicht.
Ontspan en laat 10-15 minuten op het gezicht liggen, verwijder dan.

Masseer eventueel resterend serum in het gezicht totdat het volledig is opgenomen. Voor een intensere werking is het raadzaam om het masker kort voor gebruik in de koelkast te plaatsen.

Het is raadzaam om tijdens gebruik de ogen gesloten te houden.
Kan dagelijks, wekelijks, maandelijks of naar behoefte worden gebruikt.
INGREDIENTEN:
AQUA (WATER), GLYCERIN, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PULLULAN, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) LEAF WATER, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STALK EXTRACT, XANTHAN GUM, MENTHYL LACTATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, MENTHYL NICOTINATE, MENTHOL, CITRIC ACID, LACTIC ACID, METHYLPROPANEDIOL, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Alle tags

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land