BARBER PRO POST SHAVE COOLING MASK

30GR

BARBER PRO POST SHAVE COOLING MASK
BARBER PRO POST SHAVE COOLING MASK
€ 6.75 3.25 *Prijzen zijn inclusief btw € 2.69 exclusief btw
Fabrikant BeautyPro
Artikelcode7494
Barcode5060040641101
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Volume voordeel
  • Bij aankoop van 1 stuks = 0 % korting
  • Bij aankoop van 2 stuks = 20 % korting
  • Bij aankoop van 3 stuks = 30 % korting
  • Bij aankoop van 4+ stuks = 40 % korting
Dit innovatieve masker heeft de vorm van vellen, die na het scheren gewoon op het gezicht en de nek moeten worden geplaatst.

Verfrist onmiddellijk, voedt, vermindert roodheid en hydrateert de huid. Het masker bevat ook collageen, wat de huid opnieuw bevestigt, waardoor een natuurlijke en jeugdige glans ontstaat, en alles in slechts 15 of 20 minuten!

Verwijder aan het einde van de behandeling het masker en masseer de huid zodat de rest van het product een vochtinbrengende afwerking heeft.

Beauty maskers vormen een van de drie snelstgroeiende producten in 2015 en vertonen tekenen van een toename van de verkoop in 2016, het verfrissende post-shave masker van Barber Pro is de perfecte aanvulling op barbershops die luxe scheerbeurten aanbieden, evenals voor persoonlijke verzorging thuis.

Naast de lange-termijn voordelen tegen veroudering en het verbeteren van uw huid, is ons assortiment premium-maskers ook perfect voor een avondje uit, voor een speciale gelegenheid of voor puur luxe puur plezier en ontspanning.

voordelen:
Verfrist ogenblikkelijk, verzacht en vermindert roodheid.
Voedt en hydrateert

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten: theeboom, toverhazelaar, citroen, tomaat en aloë vera, evenals anti-aging zeecollageen.
Belangrijkste ingrediënten : Marine Collagen, Tea Tree Extract, Scotch Elm, Lemon, Tomato, Aloe Vera en Boswellia Serrata Plant Extract

Gebruik: Breng aan na het scheren, bedek het gezicht en de hals.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land