TRESSA LITEWORX 10A

118ML

0010070011325
TRESSA LITEWORX 10A
TRESSA LITEWORX 10A
12.04 € 9.95 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Tressa
Artikelcode8113
Barcode0010070011325
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
LITEWORX NON-AMMONIA COLOR TONER 10A - ASH

Dit razendsnelle kleursysteem lift en kleurt het haar in één applicatie in slechts 20 minuten! Ontkleuren  en inkleuren was nog nooit zo makkelijk, eenvoudig en nog nooit zo snel geweest.

Met de Tressa Liteworx highlight en lowlight colors is het mogelijk om met maximaal 6% 7 tinten lichter te kleuren en gelijkertijd een kleur aan te brengen op zowel natuurlijk- als reeds gekleurd haar.

Er zijn 12 verschillende blondtinten zoals Icy Platinum Blonde, Cool Blonde, Vanille Blonde, Strawberry Blonde,  Golden Blonde, Copper Blonde, Honey Blonde en Vanilla Blonde en 5 Lowlightkleuren zoals, Caramel, Auburn, Bronze Mahagony en Bruin. Deze zijn allemaal te bereiken met slechts 7 kleuren Liteworx Color toner.

Er werkt gewerkt met een speciale booster die ervoor zorgt dat "doorschieten "van de kleur niet gebeurt. Op het moment dat de kleurhoogte is bereikt, stopt het ontkleuringsproces.

Wat betekent dit? Het betekent minder tijd en meer omzet! Dit betekent dat u een highlights en lowlights kunt uitvoeren in de helft van de tijd in een dubbele kleurservice.

Til tot 7 niveaus op! Breng een natuurlijk niveau 4 tot een Icy Platinum Blonde in 1 applicatie.

Bereik een volledig spectrum van 15 prachtige highlights en 6 tinten lowlights met slechts 7 kleurtoners
.
Creëer highlights en lowlights in één kit!

Creëert prachtige consistente resultaten op normaal haar of al reeds gekleurd haar.

LTC Complex Lifts toont, conditioneert en voedt het haar met tarwe-eiwit, rijke aminozuren en kamille-extract en geeft meer zachtheid en glans die u kunt zien en voelen.

LITEWORX kleurentoners minimaliseren keratineschade en bevat een milde geur om de zintuigen te prikkelen.

Ammonia-vrij!

Formule mengt tot een gladde, rijke, romige consistentie, perfect voor highlight/lowlight technieken en corrigerende kleurtoepassingen. Geen verdikkingsmiddel nodig!

LITEWORX kan het haar worden gebruikt met of zonder warmte voor verschillende highlight en lowlight technieken. U kunt ook op de hoofdhuid gebruiken maar uitsluitend bij kamertemperatuur (geen externe warmtebron toepassen) voor volledig creatieve flexibiliteit.

Gebruik:
Door de kleuren volgens een vast gesteld schema te combineren worden unieke highlight kleuren bereikt. Indien men bekend is met dit unieke kleursysteem werk volgens het speciale kleurenschema. Indien u niet bekend bent, neem contact met ons op voor meer informatie en technische uitleg.
Posetijd: Maximaal 45 min.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land