ORO FLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXER

50ML

8432225072616
ORO FLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXER
ORO FLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXER
€ 19.90 12.95 € 10.70 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Oro Fluido
Artikelcode7271
Barcode8432225072616
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Orofluido Asia Zen Control Elixer 50ml

Het Orofluido Asia Zen Control Elixer is een verzorgende maar toch ook lichte schoonheidsformule die de haren en het haar oppervlak direct glad maken en een beschermende laag vormen daar waar dat nodig is. Dit schoonheids elixer geeft controle over pluizig en krullend haar, maakt het bovendien heerlijk zacht en makkelijk handelbaar. De haar olie in Orofluido Asia Zen ControlElixer geeft een extra Oostersteglans factor aan het haar, en laat licht op de haren reflecteren als de ondergaandezon.

Orofluido Asia Zen Control Elixer bestaat uit drie kostbare ingredienten die jarenlang een Oosters schoonheids geheim zijn geweest.

Tsubaki Olie: Een kostbare Aziatische olie die ervoor zorgt dat het haar jong en vitaal blijft. Het beschermd, hydrateert, maakt het zijde zacht en geeft een ultieme glans aan het haar.
Rijst Olie: Werkt verzorgend en voedend. Haren en de haarpunten zullen maximaal verzorgt worden. Vitaminen en vetzuren worden extra goed opgenomen
Bamboe Extract: Geeft het haar een buiten gewone elasticiteit en stevigheid

Orofluido Asia Zen Control, Aziatische Beauty. Verleid, prikkelt en stimuleert alle zintuigen met geur, kleur en ervaring.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land