Corona update 05/02/2021

05/02/2021

Beste Klanten,
Corona Update 05/02/2021:

We mogen weer open vanaf zaterdag 13/02/21!

Afspraken voor behandelingen kunnen weer telefonisch gemaakt worden.
Deze kunnen vanaf zaterdag 6-2 tot en met vrijdag 12-2 iedere dag telefonisch gemaakt worden tussen 12.00 en 19.00 op nummer 014-421628.
Afspraken maken via facebook Messenger en whatsapp zal dan ook tijdelijk niet mogelijk zijn.
Op deze manier willen we iedereen dezelfde kansen geven om een afspraak te maken, immers niet alle klanten maken gebruik van social media en whatsapp.
Vanaf 16-2 kan er weer gewoon via alle kanalen een afspraak gemaakt worden.
Op dit moment is onze winkel nog steeds gesloten voor behandelingen.

Om jullie allemaal zo vlug mogelijk te helpen zullen wij in de eerste week verruimde openingstijden hebben. De eerste week zullen wij op zondag en een aantal avonden werken maar houd er rekening mee dat we in de avond geen kleuringen doen.

Als je een afspraak hebt houd dan rekening met de volgende regels:
- Kom alleen. (tenzij hulpbehoevend)
- Draag een chirurgisch mondmasker.

Dan vragen wij jullie begrip te tonen dat wij op de eerste dagen nooit iedereen tegelijk kunnen ontvangen mede doordat wij verplicht zijn tussen de klanten door 10 minuten te laten bij de afspraken om te verluchten en te ontsmetten. Blijf dus nog een klein beetje geduld hebben, we proberen voor iedereen een zo goed mogelijke oplossing te vinden in onze agenda.

Tenslotte nog even dit, we zijn helaas genoodzaakt door de hele situatie om onze tarieven te verhogen. In januari hebben diverse van onze leveranciers de prijzen verhoogd en ook andere bijkomende kosten zijn voor ons duurder geworden dus er zit voor ons niets anders op om een prijswijziging door te voeren.

Wij staan dus vanaf 13 februari voor jullie klaar.

Met vriendelijke groet,
Gertjan & Jilles
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land