TRICOGEN HAARUITVAL LOTION AMPULLEN

12 X 8ML

8022033000187
TRICOGEN HAARUITVAL LOTION AMPULLEN
TRICOGEN HAARUITVAL LOTION AMPULLEN
30.75 € 25.41 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Farmavita
Artikelcode7338
Barcode8022033000187
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
TRICOGEN LOTION.
Intensieve behandeling tegen roos en vet haar.
Sterk geconcentreerde lotion samengesteld uit Auxina Tricogena en Balsamo Fioravanti. Het eerste ingrediënt is in staat om metabolische uitwisseling tussen haar en de bloedsomloop te verbeteren; tegelijkertijd de vele extracten in Balsamo Fioravanti zorgen voor een langdurige werking tegen overmatig sebum en roos.

Gebruiksaanwijzing:
Voordat de lotion wordt toegepast was het haar met de specifieke TRICOGEN Shampoo. Ampul afbreken en applicator op de ampul plaatsen, daarna de applicator zo dicht mogelijk op de hoofdhuid plaatsen en de lotion over de scalp verdelen. Verdeel druppelsgewijs de lotion rechtstreeks op de hoofdhuid en masseer deze goed in door middel van ronddraaiende bewegingen, verdeel de lotion zoveel mogelijk tegen de wortel aan zodat de haarzakjes de actieve ingrediënten zo goed mogelijk op kan nemen. Laat het product gedurende enkele minuten intrekken, daarna het haar stylen zoals gewoonlijk. Niet spoelen.
Herhaal de toepassing 2 of 3 keer per week bij aanvang en bouw af naar één behandeling per week zodra de klachten afnemen. Was wel telkens met de BIOXIL Shampoo voor een langdurig effect.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:
BALSAMO FIORAVANTI: is een rijk complex kostbaar plantenextract. Een oude kruiden traditie schrijft een antiseptische werking van Mirre aan en een versterking en tonische werking van de Gemberwortel. De synergetische werking van deze krachtige bestanddelen verwijdert alle onzuiverheden uit het haar bol, waardoor de regulering van de voedingswaarde uitwisselingen.
Etherische Laurus olie zorgt voor een optimale conditie aan de haarwortel terwijl Cinnamon extract een effectieve samentrekkende en zuiverende werking op de hoofdhuid heeft. Galbanum olie heeft een kalmerende eigenschap op de hoofdhuid. Zedoary speelt een belangrijke rol, omdat het body en glans geeft aan het haar. De essentiële olie van Kruidnagel verwijdert het overtollige talg en hersteld het evenwicht op haar en hoofdhuid. Etherische Scotch Pine olie en Menthol kristallen helpen de aanzienlijke voeding voor de haargroei.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land