BIOXIL HAARUITVAL LOTION AMPULLEN

12 X 8ML

8022033000606
BIOXIL HAARUITVAL LOTION AMPULLEN
BIOXIL HAARUITVAL LOTION AMPULLEN
30.75 € 25.41 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Farmavita
Artikelcode7341
Barcode8022033000606
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOXIL LOTION.
Intensieve behandeling voor Haaruitval
Bioxil is een functionele intensieve behandeling voor de preventie van haaruitval, zonder toegevoegde parfums. De eigenschappen van Bioxil Lotion worden veroorzaakt door de synergie ven de twee werkzame bestanddelen: AUXINA TRICOGENA die metabolische uitwisseling bevordert tussen haar en bloedsomloop en TRIMETILXANTINA dat stimuleert en bevordert deze actie.

Gebruiksaanwijzing:
Voordat de lotion wordt toegepast was het haar met de specifieke BIOXIL Shampoo. Ampul afbreken en applicator op de ampul plaatsen, daarna de applicator zo dicht mogelijk op de hoofdhuid plaatsen en de lotion over de scalp verdelen. Verdeel druppelsgewijs de lotion rechtstreeks op de hoofdhuid en masseer deze goed in door middel van ronddraaiende bewegingen, verdeel de lotion zoveel mogelijk tegen de wortel aan zodat de haarzakjes de actieve ingrediënten zo goed mogelijk op kan nemen. Laat het product gedurende enkele minuten intrekken, daarna het haar stylen zoals gewoonlijk. Niet spoelen.
Herhaal de toepassing 2 of 3 keer per week bij aanvang en bouw af naar één behandeling per week zodra de haaruitval normaal is. Was wel telkens met de BIOXIL Shampoo voor een langdurig effect.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:
AUXINA TRICOGENA: Is een alcoholisch plantenextract verkregen door selectieve extractie. Dit is een speciaal complex met een stimulerend effect op de haarwortel en heeft een verbeterend actief effect op het normaliseren van de uitwisseling tussen haarwortels en de bloedcirculatie.
CAFEÏNE: Kan gemakkelijk worden geabsorbeerd door de huid dankzij de compatibiliteit, het verbeteren van de perifere dermische circulatie.
VITAMINE E: Antioxidant actie. Het beschermt tegen vrije radicalen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land