Hairsupplies

DEPOT No.900 SCENTS PARFUME SET

7 x 4ML

200000008383
DEPOT No.900 SCENTS PARFUME SET
DEPOT No.900 SCENTS PARFUME SET
42.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Depot Male Tools
Artikelcode7743
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Depot 900 Scents Parfume Set 7x 4ml.

Alle Fragances van Depot The Male Tools in kleine handige verstuiver.
Makkelijk om mee te nemen, of om alle 7 geuren is te proberen.

Eau de toilette.
Geeft zacht geur aan de huid. In de Eau De Toilette is de geurconcentratie lager en benadrukt een grotere aanwezigheid van alcohol verdamping bij de eerste impact. De tonen die opvallen zijn de hoofdtonen die de levendigheid van de geur verbeteren, die dan ruimte laten voor een lichtere geur.

Eau de Parfum.
Geeft een intense en langdurige geur aan de huid.
In de Eau De Parfum is de concentratie parfum hoger en de harttonen vormen in dit geval het belangrijkste deel van de formule, waardoor de intensiteit en verleiding van het parfum wordt verbeterd.

Deze set bevat:

1x Eau de Toilet Classic Cologne 4ml
Classic cologne: Hoofdtonen van bergamot, eucalyptus en muntmengsel met harttonen van petitgrain, neroli en verbena met een unieke lavendelbasisnoot

1x Eau de Parfum Fresh Black Pepper 4ml
Fresh black pepper: Frisse, houtachtige en kruidige geuren.
Hoofdtonen van lelietje-van-dalen, citroen en zwarte peper ontmoeten elkaar hartnoten van laurier, elemis en kaneel, om de basisnoten van amber en cederhout te bereiken.

1x Eau de Parfum Oriental Soul 4ml
Oriental soul: Hoofdtonen van zwarte peper, kaneel, kardemom en nootmuskaat ontmoeten harttonen van patchouli en cederhout om de basisnoten van storax, vanille, labdanum en grijze amber.

1x Eau de Parfum Dark Tea 4ml
Dark tea: Hoofdtonen van bergamot, kruidnagel, nootmuskaat, basilicum en davana mengen met harttonen van magnolia, geranium en witte bloemen, met basisnoten van zoet hout, patchouli, tabak en witte musk.

1x Eau de Parfum White Cedar 4ml
White Cedar: Een citrus, houtachtige en ambergeur.
Hoofdtonen van zoete sinaasappel, citroen en lavendel ontmoeten hartnoten van witte ceder, berk, sandelhout en patchouli om de basisnoten van amber en vanille te bereiken.

1x Eau de Parfum Mystic Amber 4ml
Mystic Amber: Amber, bloemen en oosterse sfeer. Hoofdtonen van bergamot mengen zich met harttonen van ylang-ylang, koriander, opoponax en mirre, om de basisnoten van grijze amber, labdanum, vanille, tonkabloemen en sandelhout te bereiken.

1x Eau de Parfum Original Oud 4ml
Original Oud: Een houtachtige, fruitige en oosterse geur.
Hoofd noten van pruim, granaatappel, gedroogd fruit, honing en violet mix met hart noten van cederhout, datum, patchouli, labdanum en sandelhout, de basisnoten van grijze amber, muskus, oud en zwarte peper te bereiken.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review