Home     SUPREMA COLOR 5.00 60ML
SUPREMA COLOR 5.00 60ML

SUPREMA COLOR 5.00  60ML


SUPREMA COLOR 5.00 60ML
Euro 6.35


Farmavita | Artikelcode: 7311

  • Productinformatie

Suprema Color

Suprema color is een professionele oxiderende permanente haarkleuring, en biedt 100% grijsdekking. Suprema Color staat garant voor intense, heldere en levendige resultaten dankzij de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de formule, rijk aan conditionerende ingredienten en lipiden die werken in synergie met een exclusieve wonderbaarlijke olie complex voor opperste conditioning, glans en bescherming.

TECHNOLOGIE EN GEUR
● nieuwe en innovatieve fruitige geur met de frisheid van de lente. Dit helpt om de geur van ammoniak te maskeren waardoor de kleuring een stuk aangenamer is voor kappers en klanten.
● Wonderbaarlijke olie complex: een krachtige combinatie van verzachtende en voedende ingrediënten. Een mix van 3 kostbare olieën met inbegrip van Argan, macadamianoten en avocado, dit resulteert tot luxe schittering, extreme voedende en bescherming.
1. Macadamia Olie: komt uit de noten van de Macadamia boom (Macadamia ternifolia), een inheemse Australische moer. Het is zeer rijk aan oliezuur, Palmitoleïnezuur en linolzuur en bevat ook verzadigde vetzuur dat de olie onvergelijkbare verzachtende eigenschappen te geven.
2. Argan Olie: komt uit de vrucht van de Marokkaanse Argan (Argania Spinosa) boom. Het blijft een van de meest zeldzame en kostbare olie in de wereld. Rijk aan vitamine E, linolzuur, natuurlijke tocoferolen welke de kleur beschermd en glans geeft.
3. Avocado Olie: komt uit de vrucht van deze exotische (Avocado) boom. Hoog in onverzadigde vetzuren (84%), vitamine A, vitamine B welke het haar zeer intens voed.
● Hoge kwaliteit ingrediënten.

De serie bestaat uit een kleurenpalet van 106 verschillende kleuren: Naturals, Intense, Warm, Cold Naturals, Ash, Goldens, Browns, Beiges, Reds, Violets, Superlightners en Special Mix.

Mengverhouding:
Meng Suprema Kleur 1: 1,5 met Cream Developer op 20-30-40 Volumes of 1: 2 met 40 volumes in het geval van super-bleken producten.
Meng Suprema Kleur 1: 1 met Cream Developer bij 20-30-40 Volumes om een ​​meer intense kleur te verkrijgen.
Dekkingsregel:
van 0% tot 50% wit haar: breng de gewenste kleur toe.
Van 50% tot 100% wit haar: breng ½ tint van de gewenste kleur + ½ tint van de overeenkomstige natuurlijke tinten (bijvoorbeeld: 6,35 + 6,0), Mengverhouding 1:1 wordt geadviseerd bij erg dik haar.