Home     REFECTOCIL WIMPERVERF KASTANJE 4 1 DOOSJE
REFECTOCIL WIMPERVERF KASTANJE 4 1 DOOSJE

REFECTOCIL WIMPERVERF KASTANJE 4  1 DOOSJE


REFECTOCIL WIMPERVERF KASTANJE 4 1 DOOSJEVoor een harmonieuze look!


Euro 12.44


Artikelcode: 2679

  • Productinformatie

Voor een harmonieuze look!

Of Chestnut, Mahonie of koper, rood is op dit moment de trendy haar kleur. Tot dusver zijn cliënten vaak niet helemaal tevreden met het resultaat kleuringsproces omdat hun nieuwe look ontbrak harmonie. Het haar is gekleurd in de gewenste rode toon maar de wenkbrauwen niet kon worden afgestemd op de nieuwe haarkleur. Ze bleef in hun natuurlijke - vaak onaangenaam afwijkende - kleur of getint in bruin of zwart, waardoor de nadruk te leggen op het verschil. Een absolute must voor een harmonieuze look is de perfecte kleur match van wenkbrauwen en het haar! Voor diegenen die willen, zelfs de wimpers kan worden getint dienovereenkomstig. Om dit te doen gebruik maken van de nieuwe RefectoCil nr. 4 kastanjepasta.

Met RefectoCil nr. 4 kastanjepasta ontvangt u een prachtig resultaat in een rood-bruine toon van kastanje.  

Instructies: Toepassing tijd: 10-20 minuten, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Voor een meer intense kleur effect verlichten de wenkbrauwen vooraf met RefectoCil Bleekmiddelen pasta voor wenkbrauwen Nr 0 blond. LET OP: Niet vermengen met andere kleuren!

Tip: De mooiste resultaten zullen worden bereikt met regelmatig gebruik, zoals tint zal dringen dieper in het haar en bij elke aanvraag de haren zullen getint meer intens en meer duurzaam.

Inhoud: 15 ml. Voldoende voor ongeveer 30 applicaties. Lees de instructies voor gebruik.